Urosen puutarha

Kovasintie 11, 42220 Kaipola
Puhelin (014) 761 116, 0400 919 805
kukkakauppa@urosenkukka.fi

Puutarhalla kausimyymälä touko-kesäkuussa.
Katso aukiolot tästä

Omaa tuotantoa vuoden ympäri

Urosen Puutarhalla on kasvihuonepinta-alaa yhteensä 3 500 m². Kasvihuonekurkun tuotantoala on 2 200 m², josta puolet on myös talvituotannossa. Kurkut markkinoidaan Jämsän seudun kauppoihin ja hämeenlinnalaiseen tukkuliikkeeseen.

Kukkia tuotetaan 1300 neliön alalta, kevättalvella hyödetään leikkotulppaaneja ja narsisseja oman kukkakaupan myyntiin. Keväällä viljellään paljon eri ruukku- ja ryhmäkasveja, amppelikukkia ja vihannesten taimia. Leikkoruusua sekä hyvin monenlaisia kesäleikkokukkia tuotetaan keväästä syksyyn. Väri- ja valkoliljoja viljelemme läpi vuoden. Jouluksi kasvatamme joulutähtiä, amarylliksiä, hyasinttejä, leikkotulppaaneja ja azaleoja.

Taimia myydään suoraan puutarhalta toukokuusta juhannukseen saakka. Tuolloin myynnissä on myös multaa sekä puutarharuukkuja. Puutarhalla on istutuspalvelu asiakkaan ruukkuihin. Juhannuksen jälkeen taimikauppa jatkuu kukkakaupalla.

Urosen puutarhalla on myös kausimyymälä Padasjoella Taulussa osoitteessa Taulunmäentie 1. sekä Kuhmoisissa osoitteessa Papinsaarentie 1. Kausimyymälät ovat avoinna touko-kesäkuussa.